vselico

mj

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
mj

Robert Fico 5.1.2021 :

„Čo vás je do toho, kde som bol alebo nebol. Ja vám odpoviem – ja vždy rešpektujem pravidlá hry, ktoré sú nastavené. Ale vyzeráte ako taká hus. Prepáčte, nechcem byť osobný, ale je to smiešne a trápne.“


Tiez Robert Fico:

"Po 11 dňoch som sfalšoval covidový test, lebo antigénové testy som mal v poriadku, ale oni ma stále nechceli pustiť, pokiaľ nemám PCR,“

 
Mr Zebri
Mr Zebri | 5.1.2022 21:53

A potom sa niekto cuduje, ze ide do basy za jointa. A pritom v holandsku to kupis v trafike


Mifan Nocaný
Mifan Nocaný | 5.1.2022 21:53

Pochopil si, o čo ide v tom príspevku? Jááááj... NEpochop...


zmazany
zmazany | 5.1.2022 21:57

je to ubohy kokot


| 5.1.2022 22:07

zmazany myslis fica ci nepochopa? alebo oboch 😂😂


| 5.1.2022 22:32

Kym fico toho kokota iba hra aby sa zapacil kokotom ako nepochop, vid chata kde prizna farbu a sam povie aky je ten covid svina. Tak ak by som uvazoval, ze nepochop nieje nejaky plateny vypustac balonikov, tak v takom vesmire by nepochop predstavoval toho preiemerneho tupeho slovenskeho kokota, ktoremu sa snazi Fico kalkulovane zapacit.


Mifan Nocaný
Mifan Nocaný | 5.1.2022 22:51

Nie, milý nepochop. Je to o tom, že raz hovorí to, potom iné, čo poprie to, čo hovoril predtým. Hlavné je to, čo zožerú jeho ouce. Tak ti prajem dobrú chuť!


| 5.1.2022 23:07

Fico je ako ta liska v bajke o havranovi a liske. Vzdy ked zbada nejaku skupinku hlupakov pride im rozpravat aki su mudri(vravi to iste co oni). A to vies, ked ti tvoje okolie cely zivot do kokotov rozprava a ten mudry panko z telky co bol 3x premier ma zrazu rovnaky nazor ako ty... Ej to ti az srdiecko stisne.

Len ono je to ako ked ides medzi prostitutky a z toho, ze o teba javia zaujem skusas usudit, ze si atraktivny a pacis sa zenam.


zmazany
zmazany | 6.1.2022 10:15

myslel som najma fica, ten prispevok nepochop som ani necital :)


Lucy in boots
Lucy in boots | 7.1.2022 07:27

Jojojo, trochu kontextu, čo povedal Fico prvé nezodpovedá realite ani medzinárodnému právu. Možno sem nejakí vojaci príjdu, však sme v NATO, ale žeby len tak mohli robiť paseku (ešte som zvedavá prečo by tu paseku robiť chceli) to ťažko. A vôbec vy rusofili ste tak vyťažení na rozprávky o Američanoch až hrôza. Jedna pani povedala, o celoštátnom testovaní v novembri 2020, že tie vzorky išli Američanom. No určite, Američania sa budú hrabať týždne v plastových vreciach s hnijucim biologickým materiálum a hľadať v zápisoch (papierových zositoch !!!) Komu ten zhnity sopel patril. Sa už uvedomte dočerta! Takže páni novinárka len preskočila pitchovinu ktorú žiaden súdny človek nezozorie a spýtala sa na celkom konkrétnu aktuálnu záležitosť. Jak to, že pán predseda, ktorý tvrdí, že je neočkovaný, nie je v povinnej karanténe, keď tak káže vyhláška. No hovno, tu pán predseda odpoveď nemá, len urazí novinárku. Ako všetci buranski hajzli, ktorí si myslia, že môžu všetko, z hľadiska svojho postavenia.


mj
mj | 7.1.2022 14:17

Jojojo tak to by sme asi mali vypovedat vsetkych velvyslancov, lebo pretoze pri nich platia uplne rovnake pravidla :)


mj
mj | 7.1.2022 18:32

Jojojo a v com je rozdiel ? Polka ruskej ambasady s diplomatickou imunitou su prislusnici armady.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader