vselico

mj

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
mj

"Slovenská obchodná inšpekcia síce tento týždeň povedala, že zľavy pre zaočkovaných sú v poriadku, Slovenské národné stredisko pre ľudské práva však má opačný názor."

Chapem to spravne, ze potom aj zvyhodnovanie jednotkarov je nelegalne, lebo je to diskriminacia deti co sa horsie ucia ?

 
| 13.8.2021 09:10

Tieto "ľudové" zamyslenia. Ach jo.
Problém je, že vakcíny sú experimentálne. Navyše proti vírusu, ktorí nie je tak nebezpečný ako sa nás snažia presvedčiť.
Fakt nechápem ako môže niekto ešte veriť, že vláda robí túto kampaň kvôli našemu zdraviu.


slinti
slinti | 13.8.2021 09:44

No, kvôli tvojmu zdraviu to snáď nerobia, to by som nerád :D


Andrej
Andrej | 13.8.2021 09:49

Vakcíny nie sú experimentálne, ale schválené na núdzové použitie. A to je sakra rozdiel.
Zásadný rozdiel medzi "núdzovým" a "plným" schválením je dĺžka pozorovania subjektov po podaní vakcíny a to 2 mesiace vs 6 mesiacov, kvôli zberu dát.


blackota
blackota | 13.8.2021 09:59

"I" tie vakciny su "experimentalne", ako dalsich ~150 lieciv, vratane liekov priamo zachranujucich zivoty, preparatom pre onkopacientov a pod.

este nejaky bullsit tu chces dokolecka omielat? na ten plk o "chrobe, ktora nie je taka nebezpecnqa, ako sa nas snazia presvedcit" ani nejdem prilis reagovat, lebo s tvymi tvojimi troma mozgovymi bunkami si zjavne nepochopil, co tu uz bolo povedena asi 30x - ani chripka nie je v podstate nebezpecna, ale ak by mala taku nakazlivost, ako covid, a taku potrebu hospitalizacie a specialnu starostlivost pre chorych, tak by rovnako dokazala zahltit system, a dostat ho do stavu, ze nebudes vediet riesit v zdravotnictve nic okrem toho. nie sme nemecko, kde maju roky nachystane v nemocniciach 150% lozkovej kapacity navyse, ako kedy potrebovali.


Lucy in boots
Lucy in boots | 13.8.2021 10:03

Milý anonym, to ako je vírus nebezpečný sme mohli vidieť túto zimu pri britskom variante okolo 3000 ľudí v nemocniciach 12500 mŕtvych len na COVID, oveľa vyššia úmrtnosť kvôli zanedbanej zdravotnej starostlivosti lebo nemocnice nestíhali, minimálne 100 000 ľudí so zlyhaním srdca po prekonaní COVID-u. Si debil, ak to mám hnusne povedať. Za rok a pol si nepochopil nič.


ja-som ja
ja-som ja | 13.8.2021 10:30

Nechápem Slovenské národné stredisko pre ľudské práva. Kto to vlastne je?
Ono je ľudské právo byť hlupák, ale ak hlupáka nevymenujú za riaditeľa zemegule, tak to nie je porušenie jeho práv.
Poskytovanie zliav na tovar a služby je plne v kompetencii podnikateľov, pokiaľ sa zľavy neviažu na pohlavie, sexuálnu orientáciu, náboženstvo, prípadne národnosť. Očkovanie sem nepatrí.
Ja mám v niektorých obchodoch zamestnaneckú zľavu, inde sú zľavy na rôzne karty a členstvo v klube. Nech sa SNSPĽP spamätá.


vlado
vlado | 13.8.2021 11:07

pohovor:
hr: ľutujem, ale vaše základné vzdelanie nespĺňa naše požiadavky na vysokoškoslký titul z geomorfológie.
dezolátor: to je dyskriyminásia!


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 13.8.2021 11:23

Cele to vzniklo kvoli cestovnej kancelarii Bubo. A to Slovenske narodne stredisko pre ludske prava argumentovalo, ze kancelaria nema ziadny dovod zvyhodnovat zaockovanych, lebo zaockovanost nema vplyv na naklady kancelarie.

Naco Bubo jasne potvrdilo, ze naklady na nezaockovanych su vyssie uz len kvoli zhananiu informacii, ake podmienky v ktorej krajine platia pre nezaockovanych a planovani alternativnych tras kvoli kontrolam na prechodoch.

Takze preto sa SOI nazorom toho strediska neriadila.


Hovado
Hovado | 13.8.2021 14:01

Minule som videl ako v nejakom obchode dávali zľavy ak nákup presiahol nejakú sumu. Takto zvyhohodnovat bohatých a diskriminovať chudobných! No fuj


dbrd
dbrd | 13.8.2021 14:16

Kamošku kontaktoval na zoznamke nejaký murár a odmietla sa s ním baviť.
Tak jej napísal, že ho diskriminuje.

Holt aj to je prístup k pojmu diskriminácia.


ja-som ja
ja-som ja | 13.8.2021 14:28

No ani väčšina prostitútok vás neobslúži bez kondómu, vraj.. počul som:-)
Diskriminácia!!


fabcde
fabcde | 13.8.2021 17:28

Zatiaľ nikto nezaviedol pre jedničkárov v školskej jedálni zľavu. Cisár neronovič ide ako píla v duchu hesla Rozdeľuj (ľudí) a panuj.


Michal
Michal | 13.8.2021 20:27

pán "experimentálny" má vlastne pravdu, kovid je v pohode pre tých, čo sa mu vyhnú (a časom sa mu nevyhne nikto) a tých, čo ho prekonajú bez problémov. Akurát ešte nikto neprišiel na fígeľ, ako sa nedostať do tej "druhej" skupiny a zároveň sa nemusieť očkovať. Tak tak chlapci, pravidlá ojebete, ale kovid nie. Alebo až začnete chrčať, môžete vytiahnuť nejaké falošné potvrdenia..


mj
mj | 13.8.2021 21:02

fabcde nuz v triede mojeho potomka dostali cisti jednotkari 10€ na nakup v jednom sportovom obchode. To by sa dalo ako zlava hadam chapat, ze ?


fabcde
fabcde | 14.8.2021 09:47

@mj Prospechové štipendium je tiež spôsob odmeny niekoľkých najšikovnejších a najusilovnejších študentov. Je to všeobecne akceptované a motivuje to ku poctivému štúdiu určite viac, ako plagiátor vo funkcii ministra školstva, predsedu parlamentu, premiéra, tretine poslancov ...
(Mne osobne tie zľavy pre zaočkovaných nevadia. Kúpim inde.)


Michal
Michal | 14.8.2021 10:21

Lúzri a dezoláti chcú mať odjakživa výhody bez pričinenia..


mj
mj | 14.8.2021 14:46

fabcde takze uznavas, ze je vsetko v poriadku, to som rad. Tak ako ja mam pravo ti nieco predat za cenu aku uznam za vhodne , ty mas pravo nekupit. Inak by som sa ja mohol stazovat, ze ma diskriminujes tym, ze si nakupil inde a dufam, ze sa zhodneme, ze by to bolo absurdne.

Kontrolna otazka, od koho okopiroval pracu minister skolstva ?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader