vselico

mj

mj

12:58OĽaNO vyzýva SaS, aby „nerozbíjala vládu“ a nekládla nové požiadavky. V tlačovej správe uvádza, že Richard Sulík na rokovaní zadefinoval ako kľúčovú požiadavku SaS, aby sa on osobne stal ministrom hospodárstva v zrekonštruovanej vláde, v prípade, že jej členom bude aj Igor Matovič.

vyse 80 percent obcanov pochopilo, co vyzva SAS na odstupenie premiera znamenala. Len par obcanov zvolenych za OLANO to nepochopilo.

 
sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 24.3.2021 14:33

„OĽaNO neukončuje rozhovory o rekonštrukcii vlády na pôdoryse štvorkoalície, vyzýva však predstaviteľov SaS, aby nerozbíjali vládu SR a nekládli stále nové verejné ultimatívne požiadavky. OĽaNO považuje SaS za stranu demokratov, ktorí napriek osobným rozporom nakoniec uprednostnia záväzok voči svojím voličom. Žiaden osobný záujem o kreslo ministra nemôže stáť nad záujmom ľudí a osudom Slovenskej republiky,“ tvrdí OĽaNO.

keby to nebolo smutne, tak by to bolo dopopuku.
Kde bolo OLANO, ked nad zaujmom ludi a osudom slovenskej republiky stalo kreslo Krajciho?
Kde bolo a je OLANO, ked nad zaujmom ludi a osudom slovenskej republiky stoji kreslo Matovica?


dbrd
dbrd | 24.3.2021 14:54

Vravím - nepochopiči, nehneš s nimi ani piči.
One time hojno, next time hovno.


Len tak
Len tak | 24.3.2021 15:36

Povedz mi úprimne, čo proti mne máš. A ja ti to na oplátku vmietnem do oči.

Matovič sa o chvíľu rozplače, ako ho Sulík nazval idiotom. Ako Sulík nahráva rokovania. Ako sa Sulík tajne zaujímal o ceny vakcín Phizer, lebo ich chcel nakúpiť za chrbtom vlády. Ako rozprával rozprávky, kde Čaputovú nazýval Zlatovláska. Ako na rokovanie vlády Sulík chodí v sandáloch a ako provokačne ukazuje prostredník a paroháča pri fotení tak, že ho nikto nevidí len Igor. Ako sa pýtal Pčolinského, odkiaľ pochádza, lebo chcel dotovať jeho rodnú dedinu.


dbrd
dbrd | 24.3.2021 16:04

Len tak - presne tak.
Mas argument? Ja ti ho vratim ako kvaziargument, ale budem sa tvarit, ze je to argument. Lebo aj tak nerozlisim medzi argumentom a kvaziargumentom.


| 24.3.2021 20:20

dufam ze im vsetkym vytrie prezidentka kocura ked odmietne vymenovat vsetkych kandidatov na ministrov ktori uz v tejto vlade posobili vratane matovica 😉


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 24.3.2021 21:57

Presne. Prave preto nechapem, ze sa do nej obuvaju.


Katolibanec
Katolibanec | 25.3.2021 09:53

Prezidentka nemoze nic, kym vlada nepoda demisiu ..
Nechapem naco k nej chodia vsetci na kavicku, ked je zjavne, ze Matovic nikam neodchadza. Sulik mu vedierko nepusti a on neodide, kym to vedierko nedostane, lebo inac by "prehral" a to mu jeho ego nedovoli.


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 25.3.2021 11:14

Prezidentka by mohla dat vsetkym najavo, ze ziadnu buducu vladu, v ktorej bude Matovic a/alebo Sulik, nevymenuje a bude vymalovane.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader